Herkese merhabalarrrrr 🙂

Uzun rrrrr harflerimden anlayacağınız üzere Aralık güzel geliyor! Kasım’ı unutturacak bir enerjiyle geliyor.

Kuzey yarım kürede kış iyice kendisini gösterse de, astroloji içimizi ısıtıyor olacak. 🙂

Retrolar düzeliyor, yeniayımız güzel yerde oluşuyor. Kasım ayından sonra kesin bir yerden sağlam gol yiyeceğiz diye içinizden söyleniyorsunuz ama cidden yok. Bir dolunayımız var o da çok bir şey değil merak etmeyin. 🙂

Haydi bizi neler bekliyor aşağıda okuyalım.

1 Aralık dedik mi retro hareketine devam eden Merkür, Akrep burcuna geri dönüyor. Ama sabredin az kaldı. 🙂

2 Aralık günü Venüs Akrep burcuna geçiyor. Biliyorsunuz ki gerilerken Terazi’ye geri dönmüştü. Şimdi Akrep’e tekrardan ilerliyor. Unuttuk neydi derseniz linke tıklayabilirsiniz. 9 EYLÜL VENÜS AKREP BURCUNDA!

Veee beklenen an 7 Aralık’ta Merkür düzeliyor. Düzeldiği gibi Akrep burcunda ilerlemeye devam ediyor. Merkür Akrep’te iken neydi derseniz linke tıklayabilirsiniz. 10 EKİM-31 EKİM MERKÜR AKREP BURCUNDA!

Yine 7 Aralık günü bir yeniayımız var. Saat 10:20’de 15 derece Yay burcunda gerçekleşecek yeniayı haftalık video yüklendiğinde dinleyebilirsiniz. Bence kaçırmayın 😉

9 Aralık tarihinde Kiron da düz harekete dönüyor. Yara almaya son! Retroyken sardık yaraları şimdi yaralarımızla olgunlaşma ve onları geride bırakma zamanı! 17 Nisan tarihinde biliyorsunuz Koç burcuna geçmişti ama sonra retroya başlayınca Balık burcuna geri dönmüştü. 18 Şubat günü Koç burcuna tekrardan girecek. Nisan ayında okumayanlar varsa, Kiron Koç’ta iken nasıl bir dönüşüm yaşarız hatta Kiron nedir’in cevabını bile linkte bulabilirler. Kiron Koç’taki yolculuğunu 14 Nisan 2027’ye kadar sürdürecek. KİRON KOÇ BURCUNA GEÇTİ!

13 Aralık geldiğinde Merkür Yay burcuna tekrardan geçiyor. Unutanlar için yazı linktedir.31 EKİM MERKÜR YAY BURCUNDA!

22 Aralık günü Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Yani mumlar hazırlansın Oğlak’lar! Bunun tabii ki yazısı olacak 🙂

Yine 22 Aralık’ta 20:48’te 0 dereceden Yengeç burcunda bir dolunayımız var. Tabii ki haftalık burçları anlattığım videoda detayları dinleyeceksiniz. Hatta bu sefer bize acıyor; tam Satürn’le kontağa girmeden oluşuyor. Yırttık yani ondan da 🙂

Ve seneyi daha başka gezegen değişikliği olmadan kapatıyoruz. Yeni bir retroyu sene sonu kaldıramazdık. 🙂

Şimdiden herkese mutlu yıllar demek istiyorum. 2019 sizlere 2018’i ve tüm kötü gezegen hareketlerini unuttursun. Hep yüzünüz gülsün.

Sevgiler,

Astromeri

4 thoughts

  1. Meriç hanım merhaba;
    Sizi her yerden takipteyim:) enerjinize bayılıyorum. Anlatımınız çok akıcı ve anlasılır. Emeğinize sağlık, teşekkür ederiz.
    Ben doğum haritamı nasıl çıkartabilirim, hangi siteden yapacağım bilmiyorum, bana yardımcı olabilir misiniz?
    İyi çalışmalar, kolay gelsin, sevgiler …

    Liked by 1 kişi

Yorum bırakın