Bu görünüm için aklımda o kadar çok başlık vardı ki, aralarından bir türlü seçim yapamadım.

Mesela alternatifler;

“Sevdim mi tam severim sildim mi bir kalemde!”

 “Yapma etme derken kavuşursak eğer yanarız Alimallah!”

Olmadı Lady Gaga’dan “Bad Romance” parçasını sizlere armağan ediyorum.

Bu çok tutkulu bir görünüm sayın astroseverler 🙂 Kısacası Akrep gibi seveceğiz. Tutkuysa sonuna kadar ama yanlış yapılırsa tükenmez kalemle bir çizik üstüne haydi sana “bye” diyeceğiz!

Çok seveceğiz çokkkk ama abartırsak sonu kötü olabilir. Sevdiğimiz kişiyi paylaşamayıp, kıskançlıklarımızı gereksiz yere abartabiliriz. Aman buna dikkat! Tamam tutkulu sevmek çok güzel ama ayarı bilemezsek karşı tarafı sıkboğaz edebiliriz. Bu görünümde en çok başımıza gelebilecek şey “kıskançlık” olabilir.

Onun dışında sadece kuru kuruya sevmek yetmeyecek. Cinsellik çok ön planda olacak. Aşkı mesajla ya da çiçekle değil, dokunarak yaşamak isteyeceğiz. Dediğim gibi temalardan biri “tutku” kendinize hâkim olmak zor olabilir. Ne oluyor bana demeyin çok doğal sevginizi her şekilde gösterin!

Son olarak başka bir tabloya değinmek istiyorum. Bu dönem evet sevdik, tutkuyla bağlandık vs diyeceğiz de, bazıları da tam tersi ilişkisini bir anda bitirecek. Bu dönemde eğer ilişkinizde sorunlar varsa bir saniyede yeter artık deyip hayatınızdan sileceksiniz. Bakın hayatınızdan çıkaracaksınız demiyorum sileceksiniz! Geri dönüş olmayacak en azından sizin tarafınızdan! İlk başta kötü gibi gözüküyor ama bazen tıkanmış ilişkilerde birinin bunu yapması gerekiyor. Yoksa döngü devam ettikçe siz zaten mutlu olmuyorsunuz. Bu dönemde bunu yapacak bir sürü kişi olabilir. Genellikle de o “son radde” kıskançlık ya da sadakat ile alakalı olabilir.

Ufak bir not bu dönem bir de “ajanlık” yapmaya çok meyilli olabiliriz. Sosyal medyada ajanlayarak ya da telefon karıştırarak aman işleri berbat etmeyin. Güven duygusu çok ön planda olacak. Güvenmediğinizi düşündüğünüz anda ise “ajanlık sistemi” devreye girecek. 🙂

Yazıyı toparlarsak, deliler gibi çok arzulu seveceğiz. Bir an o aklımızdan çıkmayacak. Cinselliğe daha düşkün olacağız. Sevdik mi tam seveceğiz. Öte yandan kıskançlıklar biraz ortamı gerecek. Silinmesi gereken partnerleri gözümüzü kırpmadan sileceğiz. Güven duygumuzu zedeleyenleri de ajanlıklarla sinsi sinsi takip edeceğiz. 🙂

Bu yazdıklarım 7 Ocak 2019’a kadar geçerlidir. Bir dakika ya Venüs bir burçta hani yaklaşık bir ay kalırdı? Sen dedin 4 ay? Evet bildiniz çünkü 5 Ekim’de Venüs gerilemeye başlayacak. Retro hareketinden ötürü Terazi’ye geri dönecek. Bir gezegenin retro harekete dönmesi hızının yavaşlaması demektir. Ama biz sanki Dünya’dan o gezegeni geri gidiyormuş gibi gördüğümüz için gerileme olarak da bahsediyoruz. Normalde fizik kanunlarında bir gezegen asla gerilemez. Tekrardan hatırlatma yapmak istedim. Venüs,  16 Kasım’da gerilemeyi bırakıp, 2 Aralık’ta Akrep’teki hareketine devam edecek. Sadece 7 Aralık’a kadar Merkür’ün retro harekette olduğunu unutmamak gerekir.

Venüs retrosu ayrıca yazı olarak gelecek. Bilginize 😉

Herkese bol şans diliyor ve burçlara kısaca değinmek istiyorum.

KOÇ: Aşk konularında kıskanç ve agresif davranmamaya dikkat edin. Parasal gelişmeler olabilir.

BOĞA: Evliliğinizde veya ilişkinizde çok tutkulu bir dönem başlayacak. Evlilik teklifleri olabilir.

İKİZLER: Ofis ortamında birine aşık olabilirsiniz. Geçmişteki bir aşkınızda ansızın çıkabilir.

YENGEÇ: Tutkunun tek adresi siz olacaksınız! Çok sevecek ve sevileceğiniz bir dönem bol şans!

ASLAN: Aşkınızla evden çıkmayacaksınız! Yalnızlar aile vasıtasıyla biriyle tanıştırılabilir.

BAŞAK: İş ilişkiniz olan ya da bir eğitim kurumunda tanıştığınız biriyle gönül ilişkisine başlayabilirsiniz.

TERAZİ: Venüs sizdeyken olumlu gelişme yaşadıysanız, bu aşkı pekiştirme vakti! Geliriniz artabilir.

AKREP: Tam da Akrep gibi sevme vakti! Aşk için evren her şeyi önünüze seriyor. Bunu kaçırmayın!

YAY: Telefonuna iyi bak geçmişteki sevgilin/eşin aşkla yanıp tutuşarak gelebilir. Psikoloji düzeliyor.

OĞLAK: Arkadaş ortamından birisiyle bir aşk doğabilir. Sosyal ortamlarda da aşka tutulabilirsiniz.

KOVA: Ofisten biriyle aşka yelken açabilirsiniz.Bu yöneticiniz bile olabilir.Çalışmayanlar aşk her yerde!

BALIK: Aşk uzaklarda! Seyahatlerde ya da sizden uzakta yaşayan birine gönlünüzü kaptırabilirsiniz.

Yorum bırakın