2021’in son ayına nihayet ulaştık o zaman hoş geldin Aralık diyelim 😊

Aralık ayına daha ilk gün giriş yaptığımız gibi Neptün retrosunu bitiriyoruz. Devamında 4 Aralık’ta ise Yay burcunda bir Güneş tutulmasına gidiyoruz. Tutulma için detaylar ilgili videonun içindedir dinlemek için tıklayabilirsiniz.

Ayın içerisinde devam ettikçe 8 Aralık tarihi göze çarpıyor. Bu tarih pek sevimli olmayabilir. Hem bireysel hem toplumsal olarak dikkatli olmamız gerekiyor.

Bu ayın dikkat çekici tarihi ise 19 Aralık. Çünkü her şey aynı güne toplanmış gibi. Saat 13:35 oldu mu Venüs retrosu 26° Oğlak burcunda başlıyor. Hayırlı olsun diyelim 🙂 Bir Venüs retrosu eksikti o da tamamlanacak. Venüs’ün retro hareketi 29 Ocak saat 11:45’te 11 derece Oğlak burcunda sona erecek. Tabii konu Venüs olunca aşkta krizler beklenir ama bu retronun hangi burcun kalitesinde olduğuna bakarsak hem Venüs hem Oğlak olması aşktan ziyade parada krizleri getireceğini gösteriyor. Retronun başladığı an itibariyle Venüs’ün Plüton ile kavuşumda olması aşkta kıskançlıkların, aşırı tutkunun zararlı olabileceğini gösteriyor. Duygularımızı abartmamaya dikkat edelim. Ama esas retro yolculuğu boyunca benim daha çok dikkat edilmesi gereken kısım dediğim konu finans anlamında olmalı. Herkes cebindekine dikkat etsin. Riskli yatırımlardan uzak dursun. Nasılsa öderim diye bir şeyin altına girmesin. Venüs retrosu bittiğinde ben size esas aşktan bahsedeceğim. Çünkü retro bitiş anında Venüs çok güzel bir açıda Uranüs’ü görüyor. Uranüs hangi burçtaydı derseniz Venüs’ün yöneticisi olduğu Boğa burcunda. Al işte şimdi ben de derim aşk aşk diye konuşmaya. Hem de pozitif konuşurum. Retro bittiği gibi herkes kendini sürpriz bir aşkın içinde bulacaktır. Eğer bir flört durumunuz varsa retro süresince tavırlarınıza, söylemlerinize dikkat edin. Bilin ki retroda kriz olsa da retro bittiğinde hiç umulmadık şekilde sevdiğinizle güzel bir yola gireceksinizdir. Retronun Oğlak’ta olması da zaten “sabır” mesajı veriyor. Bakın her şeyin mantığı var. Mutlu mu olmak istiyorsun sabret 29 Ocak’a kadar olay bu kadar basit. Biliyorum sabretmekten çatlar hale geldik ama gökyüzü böyle yapacak bir şey yok. Ama en çok ben Venüs’ün aşk temasından çok diğer temsili finans konusuna dikkat edin derim. Uyarımı hafife almayın. O yüzden retro başladığı gibi ben sizlere, konuya ilgi çekmek için aşkı ön plana atıp başlıklar atamam. Ama retro bittiğinde baya bir reklam yapacağım çünkü havada aşk kokusu olacak hem de buram buram!

Düşünün 19 Aralık için sadece Venüs hakkında bu kadar uzun paragraf tuttu daha ne var diyeceksiniz biliyorum. Elimizde iki tane daha olay var. Biri dolunay biri ise Kiron retrosunun bitmesi.

19 Aralık günü saat 07:35’te 27 derece İkizler burcunda bir dolunay oluşuyor. Saat olarak retrodan önce gelse de bir retro elimizde olduğundan ona öncelik verdim. Ama bilin ki önce dolunay sonra Venüs retrosu başlıyor 19 Aralık’ta. Geçelim dolunay detaylarına. Aslında fena değil biliyor musunuz? Çünkü Kova burcundaki Jüpiter’i çok güzel açıda görüyor dolunay. Yani hayatımızda bir tamamlanma sürecinde olacağız. Bu süreç aşırı şanslı olacak. Mesela bir adım attık geçmişte ama sonuç bekliyoruz hatta umudumuzda kesildi kesilecek. Kesilmesin ben bile dolunayı pozitif yorumluyorum düşünün nasıl pozitif sonuçlar elde edecek herkes 😊 Dolunayın dikkat edilmesi gereken kısmı ise yine derecesinden geliyor. 27-28-29 dereceleri sevmeyiz ama bu konuya ilgili haftalık videoda gireceğiz.

19 Aralık’ta bir de Kiron retrosu Koç burcunda bitiyor. Artık anlayacağız ki kendi yaramızı yine kendimiz saracağız. Kimseye ihtiyaç olmadan planlarımızı yaptığımızda hayat bize mutluluk verecektir 2022’de.

Aralık ayının gündemi bitmez çünkü daha Güneş geçişi var. Bu sene 21 Aralık’ta TR saatiyle 18:59’da Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Oğlak dönemi başlıyor. İyi ki doğdunuz Oğlak burçları! Ezberlenen hatırlatmamızı yapalım. Güneş her sene aynı gün aynı saat burç değiştirmez. Burç değişim günlerinde doğanlar doğum haritasından Güneş derecesine bakmalıdır. Uzun zamandır burcunuzu yanlış biliyor olabilirsiniz. Sizin doğdunuz sene Güneş hangi burçtaydı o dakikada ona bakmak gerekir. Ücretsiz öğrenmek için tıklayabilirsiniz. Bu sene 21 Aralık 18:59 öncesi doğanlar hala Yay burcu bebekken, 18:59 ve sonrası doğanlar Oğlak burcu bebek olacaktır.

Devam ediyoruz. Yılın en tehlikeli görünümlerinden olan Satürn-Uranüs sert açısı 3. kez aktifleşiyor. Bunu biliyorsunuz hiç sevmiyorum. 2021 boyunca bunlar musallat olacak diyordum. Yazdan sonra şimdi Aralık ayında 3. defa karşımıza geliyorlar. 24 Aralık tarihinde açı kesinleşse de aslında bu Aralık başında bile aktif dersek yalan olmaz. Çok çok dikkat edelim 24 Aralık sıkıntılı bir tarih!

Ve güzel bir haberle kapatalım. 29 Aralık tarihinde Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Niye bu kadar herkes seviniyor derseniz çünkü Jüpiter yöneticisi olduğu bir burca geçiyor. O yüzden şansını, bereketini herkese, her burca fazlasıyla gösterecek ama detaylar Jüpiter-Balık videosunda olacaktır.

Herkese şahane bir 2022 yılı diliyorum mutlu yıllar!

KOÇ ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Aralık ayına başladığınızda ilişki hayatınızda şansınız açık olacak. Ayın ilk gününe duygusal olarak güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Ayın devam eden günlerinde borçlarınıza, kredilerinize kafa yormanız gerekebilir. Finansal olarak açılmak iyi olmayabilir. 4 Aralık’taki yeniay karşımıza bir Güneş tutulması olarak çıkıyor. Bireysel olarak olumlu yorumlayabileceğimiz bu tutulmayla sizler pozitif bir sürece adım atıyor olacaksınız. İyi gitmesi gereken ne varsa ummadığınız şekilde pozitif ilerleyebilir. Yeni başlangıçlar iyi gelecektir. Yüksek öğrenimle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışı işleriniz, seyahatleriniz yolunda gidecektir. Bazılarınız astroloji, felsefe gibi konularda eğitim almak isteyebilir. Tutulmanın burcunuza etkileri daha detaylı olarak ilgili videonun içinde yer alacaktır. Ayın ortasıyla beraber maddi konularınız ön plana çıkacaktır. Gelirinizde sürpriz bir artış yaşayabilirsiniz. 19 Aralık’taki dolunay ise hayatınızda tamamlamanız gereken konularda size şans getirecektir. Özellikle eğitimle ilgili bir sonuç bekliyorsanız sevineceksinizdir. Yakın çevrenizdekilerin hayırlı bir haberini alabilirsiniz. İletişime dayalı sektörlerde çalışanlar için kariyerde beklenen haberler gelebilir. 21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 20 Ocak’a kadar kariyer hayatınızda beklenen yerlere gelebilirsiniz. Yönetici pozisyonuna yükselebilirsiniz. Çalışmıyorsanız hayata dair planlarınız varsa eyleme geçmeniz iyi olacaktır. 29 Aralık’ta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Bu konuya detaylı video gelecektir. 2022’de bambaşka bir Koç göreceğizdir her şeyden arınmış her şeyi arkasında bırakmış… Herkese mutlu yıllar diliyorum. 2022 güzellikler getirsin.

Şanslı ve olumlu günler: 4-5-8-9-12-13-22-23-31

Düşük enerjili günler: 2-3-10-11-25-26-29-30

Aşkta güzel günler: 22-23

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Aralık ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Aralık ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar

1 Aralık 07:19-14:55 arası

3 Aralık 08:22-15:13 arası

5 Aralık 08:07-14:30 arası

7 Aralık 07:42-14:48 arası

9 Aralık 12:59-17:53 arası

11 Aralık 22:40’tan 12 Aralık 00:46’ya kadar

14 Aralık 05:52-11:11 arası

16 Aralık 19:08-23:42 arası

19 Aralık 09:02-12:42 arası

21 Aralık 17:43’ten 22 Aralık 00:53’e kadar

24 Aralık 09:39-11:24 arası

26 Aralık 11:39-19:24 arası

29 Aralık 00:10-00:16 arası

30 Aralık 20:10’dan 31 Aralık 02:08’e kadar

BOĞA ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Aralık ayına başladığınızda şansınız çalışma hayatında açık olacak. Güzel bir gelişmeyle aya başlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili bir şüpheniz varsa mutlu haberleri alabilirsiniz. Ayın devam eden günlerinde ilişki ve evlilik hayatındaki sorunlarınızın üzerine yoğunlaşabilirsiniz. 4 Aralık’taki yeniay karşımıza bir Güneş tutulması olarak çıkıyor. Bireysel olarak olumlu yorumlayabileceğimiz bu tutulmayla hayatınızda yeni başlangıçlar maddi konularda olabilir. Bir kredi fikriniz varsa başvurabilirsiniz. Borçlarınızı yapılandırabilirsiniz. Eşinizin gelirinde artış olabilir. Tutulmanın burcunuza etkileri daha detaylı olarak ilgili videonun içinde yer alacaktır. Ayın ortasıyla beraber enerjiniz yükselişe geçecek. Kendine olan güveniniz artacak. Hayatınızda umut kestiğiniz bir konuda sürpriz bir gelişme yaşayarak havalara uçabilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişimler düşünebilirsiniz. 19 Aralık’taki dolunay ise sizlere gelirinizde beklediğiniz gelişmeleri yaşatabilir. Hakkınız olan bir tutar varsa bu dolunay süreciyle beraber mutlu haberi alabilirsiniz. 21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 20 Ocak’a kadar akademik hayatınızda disiplinli çalışmanızın mükafatını alacaksınızdır. Hayatınızda belki tutulmaların etkileriyle olumsuzluğa odaklanmışken bu bir aylık süreçte sizi aşırı pozitif hissettirecek gelişmelere şahit olacaksınız. Yurt dışı işleriniz varsa olumlu ilerleyecektir. Bazılarınız planlı veya plansız bir şekilde seyahate çıkarken kendini bulabilir. 29 Aralık’ta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Bu konuya detaylı video gelecektir. 2022’de tutulma döngülerine sahip olsanız da bazen mucizelere inanacağınız şeyler yaşayacaksınız. Herkese mutlu yıllar diliyorum. 2022 güzellikler getirsin.

Şanslı ve olumlu günler: 6-7-10-11-15-16-25-26

Düşük enerjili günler: 1-4-5-12-13-27-28-31

Aşkta güzel günler: 25-26

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Aralık ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Aralık ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar

1 Aralık 07:19-14:55 arası

3 Aralık 08:22-15:13 arası

5 Aralık 08:07-14:30 arası

7 Aralık 07:42-14:48 arası

9 Aralık 12:59-17:53 arası

11 Aralık 22:40’tan 12 Aralık 00:46’ya kadar

14 Aralık 05:52-11:11 arası

16 Aralık 19:08-23:42 arası

19 Aralık 09:02-12:42 arası

21 Aralık 17:43’ten 22 Aralık 00:53’e kadar

24 Aralık 09:39-11:24 arası

26 Aralık 11:39-19:24 arası

29 Aralık 00:10-00:16 arası

30 Aralık 20:10’dan 31 Aralık 02:08’e kadar

İKİZLER ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Aralık ayına başladığınızda ayın ilk günü aşkta çok şanslı olacaksınız. Genel olarak ruh halinizde yüksek olacaktır. Şans her konuda arkanızda olacaktır. 4 Aralık’taki yeniay karşımıza bir Güneş tutulması olarak çıkıyor. Bireysel olarak olumlu yorumlayabileceğimiz bu tutulmayla sizler uzun vadede ilişki ve evlilik hayatınızda yeni adımlar atacaksınızdır. Kalbiniz boşsa yeni bir ilişki, bir ilişkiniz varsa evlilik yoluna girecek adımlar atabilirsiniz. Ortaklıkla iş kuranlarınız olabilir. Ortaklık bu tutulmada iyi bir fikir olacaktır. Tutulmanın burcunuza etkileri daha detaylı olarak ilgili videonun içinde yer alacaktır. Ayın ortasıyla beraber ruh haliniz, enerjiniz biraz düşebilir ama geçici birkaç gün olacaktır. Ayrıca geçmişinizde bıraktığınız birinden sürpriz bir adım görebilirsiniz. 19 Aralık’taki dolunay ise bizzat sizlerin burcunda gerçekleşiyor. Dolunay diye korkmayın aksine hayatınızda tamamlanma süreci olacaktır. Attığınız hangi adım varsa size bolluk ve şans olarak geri dönecektir. Unutmayın ne yapacaksanız kendiniz için yapmalısınız. 21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 20 Ocak’a kadar finansal olarak rahat bir nefes alabilirsiniz. Bu dönemde borçlarınızı kapatacak tutarlar elinize geçebilir. Miras davanız varsa sonuçlanabilir. Sizden borç isteyenler olabilir paranızı kendinize saklayın. 29 Aralık’ta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Bu konuya detaylı video gelecektir. 2022’de şans size gelecek planlarınızda destek olacak bazılarınıza da kariyerde değişimler getirecektir. Herkese mutlu yıllar diliyorum. 2022 güzellikler getirsin.

Şanslı ve olumlu günler: 1-8-9-12-13-17-18-19-27-28

Düşük enerjili günler: 2-3-6-7-15-16-29-30

Aşkta güzel günler: 1-27-28

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Aralık ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Aralık ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar

1 Aralık 07:19-14:55 arası

3 Aralık 08:22-15:13 arası

5 Aralık 08:07-14:30 arası

7 Aralık 07:42-14:48 arası

9 Aralık 12:59-17:53 arası

11 Aralık 22:40’tan 12 Aralık 00:46’ya kadar

14 Aralık 05:52-11:11 arası

16 Aralık 19:08-23:42 arası

19 Aralık 09:02-12:42 arası

21 Aralık 17:43’ten 22 Aralık 00:53’e kadar

24 Aralık 09:39-11:24 arası

26 Aralık 11:39-19:24 arası

29 Aralık 00:10-00:16 arası

30 Aralık 20:10’dan 31 Aralık 02:08’e kadar

YENGEÇ ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Aralık ayına başladığınızda ayın ilk günüyle beraber ailenizle ilgili bir sevinç yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili de bir tadilat veya alım-satım işleri varsa hayırlı gidecektir. Devamında ise aşkta şansınız açılacaktır. 4 Aralık’taki yeniay karşımıza bir Güneş tutulması olarak çıkıyor. Bireysel olarak olumlu yorumlayabileceğimiz bu tutulmayla ofis hayatınızda yeni başlangıçlar uzun vadede yaşayacaksınızdır. Beklediğiniz bir terfi varsa yakın zamanda güzel haber alabilirsiniz. Sağlık sorunlarınız varsa yavaş yavaşa şifa bulacağınız bir döneme girdiğinizi hissedeceksiniz. Ruhsal olarak sizi kısıtlayan her şeyden kurtulacaksınız. Tutulmanın burcunuza etkileri daha detaylı olarak ilgili videonun içinde yer alacaktır. Ayın ortasıyla beraber hayatınızda neler yaşayacağınıza inanamayacaksınız. Sürprizler ayın ortasına damga vuracak. Ansızın bir aşka yelken açabilirsiniz. 19 Aralık’taki dolunay artık hayatınızda ardınızda bırakmanız gerekenler için size güç verecektir. Psikolojik olarak aşağı çeken ne varsa artık bu defterleri kapatıp yeni bir hayata adım atmak isteyeceksinizdir. Bu dolunayda hislerinize güvenin. Rüyalarınız çıkabilir. Aklınızdan geçen şeyler gerçek olabilir. Meditasyon iyi gelecektir. 21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 20 Ocak’a kadar ilişki hayatınızda taşların yerine oturduğu bir dönem olacak. Kafanızda net olmayan şeyler varsa içinize sinecektir. İşiniz ortaklıkla ilerliyorsa güzel gelirler bu dönem elde edebilirsiniz. 29 Aralık’ta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Bu konuya detaylı video gelecektir. 2022’de yüzü bir sene boyunca gülecek burçlardan biri olacaksınız pozitif ruh halinize doyum olmayacak kıymetini bilin. Herkese mutlu yıllar diliyorum. 2022 güzellikler getirsin.

Şanslı ve olumlu günler: 2-3-10-11-15-16-20-21-29-30

Düşük enerjili günler: 5-8-9-17-18-19-31

Aşkta güzel günler: 2-3-16-29-30

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Aralık ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Aralık ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar

1 Aralık 07:19-14:55 arası

3 Aralık 08:22-15:13 arası

5 Aralık 08:07-14:30 arası

7 Aralık 07:42-14:48 arası

9 Aralık 12:59-17:53 arası

11 Aralık 22:40’tan 12 Aralık 00:46’ya kadar

14 Aralık 05:52-11:11 arası

16 Aralık 19:08-23:42 arası

19 Aralık 09:02-12:42 arası

21 Aralık 17:43’ten 22 Aralık 00:53’e kadar

24 Aralık 09:39-11:24 arası

26 Aralık 11:39-19:24 arası

29 Aralık 00:10-00:16 arası

30 Aralık 20:10’dan 31 Aralık 02:08’e kadar

ASLAN ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Aralık ayına başladığınız gibi ayın ilk günü çok güzel bir haber alabilirsiniz. Bu konu çevrenizle beraber paylaşacağınız bir sevinç de olabilir. Devam eden günlerde ise ailevi konulara ağırlık verebilirsiniz. Evinizle ilgili de enerjinizi harcayabilirsiniz. 4 Aralık’taki yeniay karşımıza bir Güneş tutulması olarak çıkıyor. Bireysel olarak olumlu yorumlayabileceğimiz bu tutulmayla aşk hayatınızda yeni bir sayfa sizleri bekliyor. Sabit burçlardan etki aldığınızdan belki aşka vaktiniz yoktu ya da olumsuza odaklanmıştınız. Şimdi bu tutulmayla beraber kendinizi uzun vadede hayalinizdeki aşkın içinde bulacaksınız. Bazılarınız için de bu tutulma anne-baba olacağınızın müjdesi olacaktır. Her konuda hayatınızın sahnesinde olacaksınızdır. Tutulmanın burcunuza etkileri daha detaylı olarak ilgili videonun içinde yer alacaktır. Ayın ortasıyla beraber kariyer hayatınızda güzel zamanlarda olacaksınız. İş hayatınızda bir anda sürprizler yaşayabilirsiniz. 19 Aralık’taki dolunay sizlere hayatınızda bir şeyleri yoluna koyma anlamında iyi gelecektir. Attığınız adımlar olmadı derken mucizevi şekilde her şeyin yolunda gittiğini göreceksinizdir. Sosyal çevrenizde adınızdan bahsettireceksinizdir. 21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 20 Ocak’a kadar kendinizi çalışma hayatınızda ispatlayacaksınızdır. Sağlıkla ilgili sorunlarınızda net sonuçlar elinize geçecektir şifa bulacaksınızdır. 29 Aralık’ta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Bu konuya detaylı video gelecektir. 2022’de finansal olarak derin bir nefes alacaksınızdır. Herkese mutlu yıllar diliyorum. 2022 güzellikler getirsin.

Şanslı ve olumlu günler: 4-5-12-13-17-18-19-22-23-31

Düşük enerjili günler: 6-7-10-11-20-21

Aşkta güzel günler: 4-5-31

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Aralık ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Aralık ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar

1 Aralık 07:19-14:55 arası

3 Aralık 08:22-15:13 arası

5 Aralık 08:07-14:30 arası

7 Aralık 07:42-14:48 arası

9 Aralık 12:59-17:53 arası

11 Aralık 22:40’tan 12 Aralık 00:46’ya kadar

14 Aralık 05:52-11:11 arası

16 Aralık 19:08-23:42 arası

19 Aralık 09:02-12:42 arası

21 Aralık 17:43’ten 22 Aralık 00:53’e kadar

24 Aralık 09:39-11:24 arası

26 Aralık 11:39-19:24 arası

29 Aralık 00:10-00:16 arası

30 Aralık 20:10’dan 31 Aralık 02:08’e kadar

BAŞAK ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Aralık ayına başladığınızda ayın ilk günüyle beraber parayla ilgili sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Ayın ilerleyen günlerinde yoğun bir tempoda olacaksınız. Eğitim hayatınızda belli başlı konuların üstüne düşmeniz gerekebilir. 4 Aralık’taki yeniay karşımıza bir Güneş tutulması olarak çıkıyor. Bireysel olarak olumlu yorumlayabileceğimiz bu tutulmayla yaşadığınız evde değişimler olabilir. Gayrimenkul işlerinizde olumlu ilerleyeceğiniz bir sürece gireceksiniz. Aile içinde sevinçler yaşanabilir. Tutulmanın burcunuza etkileri daha detaylı olarak ilgili videonun içinde yer alacaktır. Ayın ortasıyla beraber iyimser bir ruh halinde olacaksınız. Olumlu düşündüğünüz her şeyi kendinize çekeceksinizdir. Sürprizler bir anda çıkabilir. Özellikle akademik alanda, yurt dışı konularınızda şansınız dönecektir. 19 Aralık’taki dolunay kariyer hayatında bir tamamlanma süreci olacaktır. Önceden adımlarını attığınız projeler veya iş görüşmeleri varsa olumlu şekilde sonuca varacaktır. 21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 20 Ocak’a kadar hayatınızın en şanslı döneminden geçiyor olacaksınız. Hangi konuda beklentiniz varsa arkanızda görünmeyen bir destek olacaktır. Aşkta da bu şans açık olacaktır fakat Venüs retrosunun tuzağına düşmemeniz gereklidir. Sevdiğinize karşı gerçekçi konuşayım derken onun kalbini kırarsanız aşktaki şansınızı, mutluluğu hissetmeniz zor olabilir. Bazılarınız için bu dönem çocuğunuzla ilgili sevinçler yaşayacağınız zamanlar olacaktır. 29 Aralık’ta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Bu konuya detaylı video gelecektir. 2022’de bilin ki yalnız Başak kalmayacaktır 🙂 Herkese mutlu yıllar diliyorum. 2022 güzellikler getirsin.

Şanslı ve olumlu günler: 6-7-15-16-20-21-25-26

Düşük enerjili günler: 8-9-12-13-22-23

Aşkta güzel günler: 6-7-16

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Aralık ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Aralık ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar

1 Aralık 07:19-14:55 arası

3 Aralık 08:22-15:13 arası

5 Aralık 08:07-14:30 arası

7 Aralık 07:42-14:48 arası

9 Aralık 12:59-17:53 arası

11 Aralık 22:40’tan 12 Aralık 00:46’ya kadar

14 Aralık 05:52-11:11 arası

16 Aralık 19:08-23:42 arası

19 Aralık 09:02-12:42 arası

21 Aralık 17:43’ten 22 Aralık 00:53’e kadar

24 Aralık 09:39-11:24 arası

26 Aralık 11:39-19:24 arası

29 Aralık 00:10-00:16 arası

30 Aralık 20:10’dan 31 Aralık 02:08’e kadar

TERAZİ ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Aralık ayına başladığınızda ayın ilk günü o kadar şanslısınız ki ne işiniz varsa hayırlı gidecektir. Ayrıca aşk hayatınızda da romantik bir gün sizi bekliyor olacak. İlerleyen günlerde ise paranıza dikkat etmek iyi olacaktır. Harcamalarınızda abartıya kaçmayın. 4 Aralık’taki yeniay karşımıza bir Güneş tutulması olarak çıkıyor. Bireysel olarak olumlu yorumlayabileceğimiz bu tutulmayla sizler uzun vadede yeni çevrelere dahil olabilirsiniz. Bu kişiler hayatınızda kilit rol oynayacak insanlar olabilir. Özellikle iletişime dayalı mesleklerde olanlarınız varsa bu konu daha da belirgin olacaktır. Eğitim hayatınızda da değişimler, yenilikler sizi bekliyor olacak. Yalnızlaşmak yerine sosyal olmaya daha çok vakit ayıracaksınız. Tutulmanın burcunuza etkileri daha detaylı olarak ilgili videonun içinde yer alacaktır. Ayın ortasıyla beraber sürprizler sizi maddi konularda bulabilir. Özellikle dert ettiğiniz bir borç, bir ödeme için ansızın elinize bir para geçebilir. 19 Aralık’taki dolunay, sizlere yüksek öğrenimle ilgili konularda attığınız adımlarda güzel sonuçlar getirecektir. Yurt dışı başvurularınızda, işlerinizde her şey yolunda gidebilir. 21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 20 Ocak’a kadar gayrimenkul işlerinizde her şey yolunda gidecektir. Alım satım işleriniz varsa el sıkışabilirsiniz. Aile içerisinde de mutlu haberlerin kutlaması yapılabilir. Huzurlu bir dönemden geçeceksiniz. 29 Aralık’ta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Bu konuya detaylı video gelecektir. 2022’de şunu kendinize not edin çalışma hayatında ummadığınız mevkilere geleceksiniz. Ruhen çok iyi bir yıl geçireceksiniz. Bazılarınız şu an bilmese de bir evcil hayvan edinebilir benden söylemesi. Herkese mutlu yıllar diliyorum. 2022 güzellikler getirsin.

Şanslı ve olumlu günler: 1-8-9-17-18-22-23-27-28

Düşük enerjili günler: 10-11-15-16-25-26

Aşkta güzel günler: 1-8-9-28

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Aralık ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Aralık ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar

1 Aralık 07:19-14:55 arası

3 Aralık 08:22-15:13 arası

5 Aralık 08:07-14:30 arası

7 Aralık 07:42-14:48 arası

9 Aralık 12:59-17:53 arası

11 Aralık 22:40’tan 12 Aralık 00:46’ya kadar

14 Aralık 05:52-11:11 arası

16 Aralık 19:08-23:42 arası

19 Aralık 09:02-12:42 arası

21 Aralık 17:43’ten 22 Aralık 00:53’e kadar

24 Aralık 09:39-11:24 arası

26 Aralık 11:39-19:24 arası

29 Aralık 00:10-00:16 arası

30 Aralık 20:10’dan 31 Aralık 02:08’e kadar

AKREP ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Aralık ayına adım attığınız geçmiş ayın psikolojik ve fiziksel yorgunluğu hala üstünüzde olacaktır. Ama bu durum uzun sürmeyecektir. Devam eden günlerde tam tersi bir ruh haliyle enerjik yola devam edeceksinizdir. Emek verdiğiniz konularda geri dönüşler alacaksınızdır. 4 Aralık’taki yeniay karşımıza bir Güneş tutulması olarak çıkıyor. Bireysel olarak olumlu yorumlayabileceğimiz bu tutulmayla sizler önümüzdeki birkaç ay maddi olarak güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Tutulma döngüleri sizlerin burcuna geçmiş olsa da bu Yay’daki tutulma sizlere en azından finansal olarak destek sağlayacaktır. Gelirinizde artış olacağı zamanlardan geçeceksinizdir. Tutulmanın burcunuza etkileri daha detaylı olarak ilgili videonun içinde yer alacaktır. Ayın ortasıyla beraber herkese sürprizler olsa da sizlere sürprizler evlilik ve ilişki hayatında olacaktır. Umutsuzken ilişki hayatınızda ayaklarınız bir anda yerden kesilebilir. 19 Aralık’taki dolunay, finansal konularda bir tamamlanma süreci olacaktır. Borçlarınızla ilgili yapılandırma veya kredi başvurusu düşünüyorsanız iyi olacaktır. Ameliyatlar içinse pek uygun olmayabilir. 21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 20 Ocak’a kadar çevrenizde otoritenizi ispatladığınız zamanlarda olacaksınız. Bu ya iş ya da eğitim hayatında kendinizi zirveye taşımanızla olabilir. Kardeşlerinizi yakın çevrenizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. 29 Aralık’ta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Bu konuya detaylı video gelecektir. 2022’de bilin ki en şanslı olan burçlardan birisiniz. Ama bunu size özel videoda iyice irdeleyeceğiz çünkü aynı anda baş etmeniz gereken bir tutulma döngünüz olacak. Ama aşk hayatında tutulmanın tuzağına düşmezseniz aşka doyacaksınız. Herkese mutlu yıllar diliyorum. 2022 güzellikler getirsin.

Şanslı ve olumlu günler: 2-3-10-11-20-21-25-26-29-30

Düşük enerjili günler: 1-12-13-17-18-19-27-28

Aşkta güzel günler: 10-11-16

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Aralık ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Aralık ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar

1 Aralık 07:19-14:55 arası

3 Aralık 08:22-15:13 arası

5 Aralık 08:07-14:30 arası

7 Aralık 07:42-14:48 arası

9 Aralık 12:59-17:53 arası

11 Aralık 22:40’tan 12 Aralık 00:46’ya kadar

14 Aralık 05:52-11:11 arası

16 Aralık 19:08-23:42 arası

19 Aralık 09:02-12:42 arası

21 Aralık 17:43’ten 22 Aralık 00:53’e kadar

24 Aralık 09:39-11:24 arası

26 Aralık 11:39-19:24 arası

29 Aralık 00:10-00:16 arası

30 Aralık 20:10’dan 31 Aralık 02:08’e kadar

YAY ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Aralık ayına başladığınızda ayın ilk günüyle hayatınızdaki olumlu havayı hissedeceksiniz. Özellikle şansınız çok açık olacak. Her konuda mutluluklar yaşayabilirsiniz. 4 Aralık’taki yeniay karşımıza bir Güneş tutulması olarak çıkıyor. Bireysel olarak olumlu yorumlayabileceğimiz bu tutulma bizzat sizlerin burcunda gerçekleşiyor. Özellikle tutulma döngüleri sizlerdeyken belli konularda zorlandınız ama bu son tutulma gerçekten güzel geliyor. Dileklerinizin, umutlarınızın gerçek olacağı bir döneme gireceksiniz. Bu zamana kadar size zorluk çıkartan her konuda bu sefer sevinçler yaşayacaksınızdır. Tutulmanın burcunuza etkileri daha detaylı olarak ilgili videonun içinde yer alacaktır. Ayın ortasıyla beraber çalışma hayatında olanlar için sürpriz gelişmeler olacaktır. Başarılarınız konuşulabilir. Sürprizleri duygusal hayatınızda da deneyimleyebilirsiniz. Enerjiniz düşmüşken sizi mutlu edecek insanlar olacaktır. 19 Aralık’taki dolunay, ilişki hayatınızda bir tamamlanma süreci olacaktır. Belki adı konulmayan bir flört durumunuz vardı şimdi artık kalıcı bir ilişki olarak neticelenebilir. 21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 20 Ocak’a kadar hayatınız yoluna girmişken bir de üstüne maddi olarak güçlenmeye başlayacaksınız. Bir tek Venüs retrosunun tuzağına düşüp parayla ilgili ani kararlar almayın. 29 Aralık’ta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Bu konuya detaylı video gelecektir. 2022’de yaşadığınız ev, ortam değişebilir. Bu kötü değil güzel sebeplerden ötürü olacaktır. Gayrimenkul yatırımlarınız için güzel bir sene olacaktır. Aileniz genişleyebilir. Herkese mutlu yıllar diliyorum. 2022 güzellikler getirsin.

Şanslı ve olumlu günler: 1-4-5-12-13-22-23-27-28-31

Düşük enerjili günler: 2-3-15-16-20-21-29-30

Aşkta güzel günler: 12-13

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Aralık ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Aralık ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar

1 Aralık 07:19-14:55 arası

3 Aralık 08:22-15:13 arası

5 Aralık 08:07-14:30 arası

7 Aralık 07:42-14:48 arası

9 Aralık 12:59-17:53 arası

11 Aralık 22:40’tan 12 Aralık 00:46’ya kadar

14 Aralık 05:52-11:11 arası

16 Aralık 19:08-23:42 arası

19 Aralık 09:02-12:42 arası

21 Aralık 17:43’ten 22 Aralık 00:53’e kadar

24 Aralık 09:39-11:24 arası

26 Aralık 11:39-19:24 arası

29 Aralık 00:10-00:16 arası

30 Aralık 20:10’dan 31 Aralık 02:08’e kadar

OĞLAK ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Aralık ayına başladığınızda ayın ilk günü şansınız kariyer konularında açık olacaktır. Hemen devamındaki günlerde ise sadece kariyer değil her konuda şansınız açılacaktır. Ayın ilk haftası mucizelerle karşılaşırsanız şaşırmayın. 4 Aralık’taki yeniay karşımıza bir Güneş tutulması olarak çıkıyor. Bireysel olarak olumlu yorumlayabileceğimiz bu tutulmayla sizler artık geçmişe bir sünger çekeceksiniz. Geçmiş geçmişte kaldı deyip önünüzdeki yeni yollara şans vereceksiniz. Bu bir yeni ilişki olur bir kariyer olur fark etmez ama bu tutulma artık arkana bakma diyecek ve önünüze geçmişi bir an bile hatırlatmayacak fırsatlar getirecek. Kronik rahatsızlıkları olanlar için de şifa olacaktır. Ayrıca mistik bir hava hakim olacak ve siz bile hislerinize, rüyalarınıza inanamayacaksınız. Tutulmanın burcunuza etkileri daha detaylı olarak ilgili videonun içinde yer alacaktır. Ayın ortasıyla beraber sürprizlere aşk hayatınızda hazır olun. Ansızın tutkulu bir aşkın içinde kendinizi bulabilirsiniz. 19 Aralık’taki dolunay sağlığınızda sorunlar varsa tedavilerin güzel sonuç verdiği bir süreç olacaktır. Ofiste ise çok emek verdiğiniz bir konuda güzel haberi alabilirsiniz. 21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 20 Ocak’a kadar sizlerin dönemi başlıyor. Öncelikle Oğlak burçlarının doğum günleri kutlu olsun iyi ki doğdunuz! Güneş destek olmaya devam ederken her konuda gücünüze güç katacaksınız. Tek dikkat edilmesi gereken ise burcunuzda başlayan Venüs retrosu olmalı. İlişkinizde fazla otoriter olmamaya çalışın. 29 Aralık’ta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Bu konuya detaylı video gelecektir. 2022’de çok yoğun olacaksınız. Kariyerde, eğitimde hep meşgul olacaksınız. Ama bu emekler size umulmadık başarılar getirecek. Çevrenizde ün yapanlarınız dahi olacak. Herkese mutlu yıllar diliyorum. 2022 güzellikler getirsin.

Şanslı ve olumlu günler: 2-3-6-7-15-16-25-26-29-30

Düşük enerjili günler: 4-5-17-18-22-23-31

Aşkta güzel günler: 7-15-16

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Aralık ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Aralık ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar

1 Aralık 07:19-14:55 arası

3 Aralık 08:22-15:13 arası

5 Aralık 08:07-14:30 arası

7 Aralık 07:42-14:48 arası

9 Aralık 12:59-17:53 arası

11 Aralık 22:40’tan 12 Aralık 00:46’ya kadar

14 Aralık 05:52-11:11 arası

16 Aralık 19:08-23:42 arası

19 Aralık 09:02-12:42 arası

21 Aralık 17:43’ten 22 Aralık 00:53’e kadar

24 Aralık 09:39-11:24 arası

26 Aralık 11:39-19:24 arası

29 Aralık 00:10-00:16 arası

30 Aralık 20:10’dan 31 Aralık 02:08’e kadar

KOVA ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Aralık ayına başladığınızda ayın ilk gününe pozitif ve şanslı başlıyorsunuz. Suratınızı asmadan belki de bir aya giriş yapıyorsunuz diyebiliriz. Özellikle “keşke” dediğiniz bir şey varsa ayın ilk günü sevinçler yaşayabilirsiniz. 4 Aralık’taki yeniay karşımıza bir Güneş tutulması olarak çıkıyor. Bireysel olarak olumlu yorumlayabileceğimiz bu tutulmayla sizler uzun zamandır sabit burçlardan ötürü sert etkiler almaktan belki de mucize nedir unutmuş olabilirsiniz. Üstüne bir de tutulmadan bahsediyoruz ama Kova’lar için bu tutulma bambaşka olacak. Hayatında ne düşünüyorsa ne diliyorsa ne yapmak istiyorsa bu tutulma adeta “sen düşün gerçek olsun” diyecek. Ayrıca sosyal çevrenizde parmakla gösterilecek bir konuma geleceksiniz. Gerek aşk hayatınızdaki mutluluğunuzla gerekse kariyerde parlamanızla. Tutulmanın burcunuza etkileri daha detaylı olarak ilgili videonun içinde yer alacaktır. Ayın ortasıyla beraber evinizle ilgili sürprizler olabilir. Kiralama veya satma işleriniz varsa işler yolunda gidebilir. Ailecek sevinecek haberler de alabilirsiniz. 19 Aralık’taki dolunay, bir karşıtlık olsa da sizdeki Jüpiter’le güzel kontakta olduğundan aslında sizlere şans getirecektir. Aklınızdaki kişiyle olmaz derken bir aşka adım atabilirsiniz. Bu sıfırdan bir aşk değil var olan kişiyle bir ilişkiye ilerleme gibi düşünebilirsiniz. 21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 20 Ocak’a kadar hem ruhsal hem fiziksel sağlığınızda toparlanmalar yaşayacaksınızdır. 29 Aralık’ta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Bu konuya detaylı video gelecektir. 2022’de sadece şimdiden şunu bilin ki paranıza para katacaksınız. Bu yılın paradaki en şanslısı olacaksınız. Herkese mutlu yıllar diliyorum. 2022 güzellikler getirsin.

Şanslı ve olumlu günler: 1-4-5-8-9-27-28-31

Düşük enerjili günler: 6-7-20-21-25-26

Aşkta güzel günler: 17-18

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Aralık ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Aralık ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar

1 Aralık 07:19-14:55 arası

3 Aralık 08:22-15:13 arası

5 Aralık 08:07-14:30 arası

7 Aralık 07:42-14:48 arası

9 Aralık 12:59-17:53 arası

11 Aralık 22:40’tan 12 Aralık 00:46’ya kadar

14 Aralık 05:52-11:11 arası

16 Aralık 19:08-23:42 arası

19 Aralık 09:02-12:42 arası

21 Aralık 17:43’ten 22 Aralık 00:53’e kadar

24 Aralık 09:39-11:24 arası

26 Aralık 11:39-19:24 arası

29 Aralık 00:10-00:16 arası

30 Aralık 20:10’dan 31 Aralık 02:08’e kadar

BALIK ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Aralık ayına başladığınızda ayın ilk günü parayla ilgili şanslı olacaktır. Özellikle kredi, borç ödeme gibi konularınız varsa sorunsuz hallolacaktır. Negatif ruh halinden bir anda çıkacağınız haberler alabilirsiniz. 4 Aralık’taki yeniay karşımıza bir Güneş tutulması olarak çıkıyor. Bireysel olarak olumlu yorumlayabileceğimiz bu tutulmayla uzun vadede kariyer hayatında zirveye çıkacaksınız. Alacağınız bir haber veya telefon mutlu edecektir. Çalışmayanlar ise geleceğe dair planlarında kararsız ise harekete geçmek için kendinde o gücü bulacaktır. Tutulmanın burcunuza etkileri daha detaylı olarak ilgili videonun içinde yer alacaktır. Ayın ortasıyla beraber sizi çok sevindirecek sürpriz bir haber alabilirsiniz. Bu durum umulmadık anda sizi çok mutlu edecektir. Eğitimde de başarılar sizinle olacaktır. Çevreniz genişleyecek yeni çevrelerden iş fırsatları bulabilirsiniz. 19 Aralık’taki dolunay, sizler için aile ve ev konularında bir tamamlanma süreci olacaktır. Varsa bir gayrimenkul işiniz bu dolunayla beraber neticelenecektir. Ailede de bir beklenti varsa güzel gelişme yaşanacaktır. 21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 20 Ocak’a kadar şansına şans katan bir Balık olacak. Her konuda yüzünüz gülecek. Bir tek aşk hayatında Venüs retrosundan ötürü fevri olmamaya dikkat edin. Aşkta, parada, kariyerde şans sizinle olacak. 29 Aralık’ta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Bu konuya detaylı video gelecektir. 2022 sizin yılınız olacak. Herkes dönüp Balık’ı izleyecek diyorum ve daha da büyüsünü bozmuyorum 🙂 Herkese mutlu yıllar diliyorum. 2022 güzellikler getirsin.

Şanslı ve olumlu günler: 2-3-6-7-10-11-29-30

Düşük enerjili günler: 1-8-9-22-23-27-28

Aşkta güzel günler: 20-21

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Aralık ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Aralık ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar

1 Aralık 07:19-14:55 arası

3 Aralık 08:22-15:13 arası

5 Aralık 08:07-14:30 arası

7 Aralık 07:42-14:48 arası

9 Aralık 12:59-17:53 arası

11 Aralık 22:40’tan 12 Aralık 00:46’ya kadar

14 Aralık 05:52-11:11 arası

16 Aralık 19:08-23:42 arası

19 Aralık 09:02-12:42 arası

21 Aralık 17:43’ten 22 Aralık 00:53’e kadar

24 Aralık 09:39-11:24 arası

26 Aralık 11:39-19:24 arası

29 Aralık 00:10-00:16 arası

30 Aralık 20:10’dan 31 Aralık 02:08’e kadar

Astromeri,

30.11.2021

1 thoughts

Yorum bırakın